Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Φοβερά και τρομερά πράγματα βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο για τις οικονομικές ατασθαλίες της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία έφτασε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Αλλά η πιο εντυπωσιακή ίσως αποκάλυψη είναι τούτη που αναδημοσιεύουμε σήμερα από το ιστολόγιο alepounews:

Πόσο μπορεί να κοστίσει η δημιουργία μιας ιστοσελίδας; Όταν πρόκειται για την ιστοσελίδα της Βουλής, ένα εκατομμύριο ευρώ!... Όσοι όμως γνωρίζουν τα δεδομένα της αγοράς αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάποιος έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ για μια ιστοσελίδα. Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από επιστολή του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου στον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκο Βελόπουλο, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». Σύμφωνα με την επιστολή, το 80% του ποσού καλύφθηκε από κοινοτικά κονδύλια και το 20% από εθνικούς πόρους. Το ποσό δόθηκε επί προεδρίας Δημήτρη Σιούφα. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που η Ελλάδα οδεύει προς χρεοκοπία κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη να λογοδοτήσουν επιτέλους όλοι όσοι διαχειρίζονταν προφανώς με επιπόλαιο τρόπο τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Εμείς συγχαίρουμε το alepounews για τη δημοσίευση αυτή. Και επίσης, γνωρίζουμε και άλλα παρόμοια παραδείγματα, όπως λόγου χάρη η ιστοσελίδα του Ο.Σ.Ε. Ακόμη και όσοι δεν κατέχουν πολλά πράγματα περί διαδικτυακών υπηρεσιών, μένουν άναυδοι από το ύψος των δαπανώμενων ποσών. Και σκεφτόμαστε να προτείνουμε στους αρμοδίους να κατασκευάζουμε εμείς στο εξής τις κρατικές ιστοσελίδες, έναντι πινακίου φακής. Ήτοι: 80 ευρώ. Πάρτε κομπιουτεράκι για να δείτε πόσα είναι τα ρέστα, από το ένα εκατομμύριο!...


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors