Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Αρχίσαν τα όργανα! Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Κυβέρνησης να βάλει τάξη σ' αυτόν τον τόπο, οι πολίτες δυσανασχετούν επιδεικνύοντας πλέον ακραίες συμπεριφορές. Βλέπετε, δεν αρκεί να είσαι μεθοδικός και ψυχρά υπολογιστικός για να κυβερνήσεις μια χώρα. Πρέπει, πάνω απ' όλα, να είσαι και ...άνθρωπος. (Έχουμε χρόνο να το αναλύσουμε αυτο). Ας δούμε όμως τι συνέβη χτες στην Ε.Ρ.Τ. (το οποίο είναι ο πρώτος σπινθήρας για όσα θα επακολουθήσουν) και πώς κάλυψαν το γεγονός διάφορα Μ.Μ.Ε.


Η είδηση όπως παρουσιάστηκε από την επίσημη Ε.Ρ.Τ. στην ιστοσελίδα http://news.ert.gr/:

Επεισόδια σημειώθηκαν στην ΕΡΤ λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας όταν περίπου 50 ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στον πρώτο όροφο του ραδιομεγάρου, στην Αγία Παρασκευή, όπου βρίσκονται τα στούντιο, για να διακόψουν συνέντευξη της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου η οποία επρόκειτο να μεταδοθεί στην εκπομπή «Προσκήνιο» του Γιάννη Πολίτη στις 10. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που έφτασε στο σημείο και μπήκε στο κτίριο απώθησε τους εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή μικρής έκτασης, ενώ περίπου 40 άτομα κατάφεραν να εισβάλλουν στο πλατό και να διακόψουν το δελτίο ειδήσεων που ήταν σε εξέλιξη.

Η είδηση όπως παρουσιάστηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των εκπαιδευτικών Ελλάδας, http://doe.gr/:

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 21:00 στο κτήριο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, όπου εισέβαλαν αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, ζητώντας να παρέμβουν σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Διαμαντοπούλου. Οι διαμαρτυρόμενοι θέλησαν να παρέμβουν στο στούντιο, όπου μαγνητοσκοπούνταν η εκπομπή στην οποία θα εμφανιζόταν η υπουργός Παιδείας. Ωστόσο, η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί και ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στο στούντιο των ειδήσεων, διακόπτοντας την κανονική του ροή. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που έφτασε στο σημείο και μπήκε στο κτίριο απώθησε τους εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή μικρής έκτασης. Οι εκπαιδευτικοί παρέμειναν στο χώρο και ύστερα από διαπραγματεύσεις τους επετράπη να κάνουν μία δήλωση, η οποία και μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 στις 23:00.

Και τώρα, η είδηση όπως παρουσιάστηκε στο μεγάλης επισκεψιμότητας φιλικό μας ιστολόγιο Fimotro, http://fimotro.blogspot.com, με απανωτές αναρτήσεις:

1η Ανάρτηση, τίτλος: Πέφτει ξύλο στην Ε.Ρ.Τ…

Στο Extra 3 ξεκίνησε το δελτίο ο Γ. Παπαγιάννης με την κατάληψη στην ΕΡΤ και τις διαπραγματεύσεις των καταληψιών αδιόριστων εκπαιδευτικών με την
Διοίκηση. Έκρυθμη η κατάσταση! Πέφτει χοντρό ξύλο με τα ΜΑΤ και τους εκπαιδευτικούς. Αυτή την στιγμή παίζει ντοκιμαντέρ 30ετίας με τον Κωστάλα, για να καλύψουν το χάσμα.

2η Ανάρτηση, τίτλος: Δαγκώνοντας χείλη…

Έτσι έκλεισε η Χούκλη. Δαγκώνοντας τα χείλη της και ρίχνοντας τους τίτλους. Έτσι κατάντησε η ΕΡΤ.

3η Ανάρτηση, τίτλος: Τσαλάκωσαν την «ατσαλάκωτη» των 500.000 ευρώ…

H «ατσαλάκωτη» τσαλακώθηκε πολύ άσχημα χθες το βράδυ. Για τη Διαμαντοπούλου πήγαιναν οι αδιόριστοι καθηγητές, στην Χούκλη την έπεσαν. Χωρίς να το καταλάβουν έστειλαν το πιο σημαντικό μήνυμα στα κρατικοδίαιτα Golden boys και Golden girls της ΕΡΤ. Η κυρία Χούκλη των 500.000 ευρώ τον χρόνο προσωποποιεί τη σπατάλη στο δημόσιο τομέα. Που να το φανταζόταν ότι το τέλος της καριέρας της θα συνοδευόταν με κατάληψη του στούντιο στο οποίο παρουσίαζε τις ειδήσεις και δεν θα προλάβαινε να πει ούτε καληνύχτα! Το σφίξιμο στα χείλη πόσο κοστίζει;

Και βέβαια ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις στο ίδιο ιστολόγιο, οι οποίες είναι περισσότερο …«εξειδικευμένες». (Οι τακτικοί επισκέπτες γνωρίζουν). Εμείς μένουμε σ' αυτά. Αλλά θα επανέλθουμε σε λίγο, για να σχολιάσουμε τα σημερινά! Διότι σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», είχαμε κι άλλα!... Αμέ...


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors