Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Η Ρίτσα Μπιζόγλη κι ο Κώστας Αρβανίτης είχαν ωραία και καλά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή στην εκπομπή τους, «Πρωινή Ενημέρωση». Η συνέντευξη δινόταν εκτός προγράμματος, καθώς κρίθηκε σκόπιμο από πλευράς της Κυβέρνησης να στείλει εκεί εκτάκτως τον εκπρόσωπό της, προκειμένου να παρασχεθούν ορισμένες «διευκρινίσεις» στους τηλεθεατές, σχετικά με τα νέα σκληρά μέτρα.

Πράγματι, κατά τις εννέα η ώρα (σημειώνουμε ότι η εκπομπή κανονικά τελειώνει στις δέκα), ήρθε ο Πεταλωτής στο στούντιο και πέρασε μπροστά από τους ήδη παριστάμενους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων οι Πάνος Καμμένος της Ν.Δ. και Στάθης Κουτμερίδης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. παίρνοντάς τους τη σειρά. Άρχισε λοιπόν να μιλά και να μιλά λέγοντας τα ίδια και τα ίδια, ώσπου η ώρα έφτασε δέκα παρά είκοσι…

Η τηλεφωνήτρια της Ε.Ρ.Τ., ενημέρωσε εκείνη τη στιγμή τους υπόλοιπους προσκεκλημένους ότι «θα αναβάλλουμε το σημερινό μας προγραμματισμένο ραντεβού για μια άλλη μέρα». Ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε τότε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, ο οποίος όμως δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Και άρχισε πλέον να φωνασκεί διαμαρτυρόμενος κι οι κραυγές του ακούστηκαν «ζωντανά» σε κάθε σπίτι που είχε ανοιχτό δέκτη στην εν λόγω εκπομπή.

Οι παρουσιαστές σάστισαν… Ο Κώστας Αρβανίτης, μετά βίας συγκρατώντας τα νεύρα του, είπε στον Πάνο Καμμένο: «Μας προσβάλλετε. Από μας θα πάρετε την άδεια να καθίσετε. Δεν …θα σας απαγορεύαμε να καθίσετε στο τραπέζι. Ορίστε πάρτε την καρέκλα». Είδαμε τον Πάνο Καμμένο να σέρνει μια καρέκλα γραφείου με ρόδες και ταυτόχρονα νέες φωνές τάραξαν τον ήρεμο «τηλεοπτικό αέρα» της πάντα εφησυχασμένης Ε.Ρ.Τ. Ήταν του Παναγιώτη Λαφαζάνη από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κι αυτός περίμενε τη σειρά του για να κληθεί να πάρει μέρος στη συζήτηση.

(Επειδή θα αναρωτιέστε τώρα, αν διαμαρτυρήθηκε κι ο Στάθης Κουτμερίδης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σάς ανακοινώνουμε πως, όχι).

Το αποβησόμενο: Ύστερα από ανταλλαγή δυο-τριών ανούσιων διαξιφισμών, έπεσαν διαφημίσεις και όταν έγινε ξανά σύνδεση, απουσίαζε ο Πεταλωτής… Νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε, ε;


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors