Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Επιμέλεια: Κατερίνα Κ.

Ερευνα για τις οικονομικές αποφάσεις του ΔΣ του ΟΤΕ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και ενώ επίκειται η απομάκρυνση του κ. Π. Βουρλούμη από τη διοίκηση του οργανισμού. Η έρευνα διατάχθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ειδικότερα έπειτα από την απόσυρση της μετοχής του οργανισμού από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ενώ ένα από τα υπό εξέταση στοιχεία είναι και το κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Deutsche Τelekom, μεγαλομέτοχο του ΟΤΕ, να έχει αποσύρει από την Ελλάδα και τις τράπεζές της ποσά της τάξεως των 500 εκατ. ευρώ στα τέλη του προηγούμενου έτους.

Σχετική ερώτηση κατέθεσαν χθες βουλευτές του ΠαΣοΚ, με αποδέκτη τον υπουργό Μεταφορών κ. Δ.Ρέππα και με ειδική αναφορά στο όνομα του κ. Βουρλούμη, καθώς και με την επισήμανση ότι αποσύρσεις κεφαλαίων του οργανισμού δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την έγκριση του ΔΣ του ΟΤΕ.

Σε ανακοίνωσή της πάντως η διοίκηση του οργανισμού ανέφερε χθες ότι ο ΟΤΕ δεν έχει κλείσει κανέναν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα και δεν έχει μεταφέρει χρήματα στη Γερμανία ούτε διατηρεί καταθέσεις σε γερμανικές τράπεζες.

Από το υπουργείο Μεταφορών δεν δινόταν χθες καμία απάντηση και σημειωνόταν ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα για το θέμα, δεδομένου ότι τον έλεγχο του οργανισμού έχει ουσιαστικά το υπουργείο Οικονομικών. Παρά ταύτα, το υπουργείο Μεταφορών απέφευγε να διαψεύσει τις πληροφορίες, παρέπεμπε όμως στην εν εξελίξει έρευνα.

Πηγή: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=332457&ct=32&dt=19/05/2010#ixzz0oU5OYJTz.


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors