Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY




Επιμέλεια: Κατερίνα Κ.

Τι μπορεί απαντήσει σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της “Σοσιαλιστικής” Διεθνούς όταν ερωτηθεί (αν ερωτηθεί) σχετικά με το γιατί αγνόησε προσφορά 20 δις ευρώ με 1,25% επιτόκιο spread πριν από την ψήφιση των μέτρων στις 5 Μαρτίου, σέρνοντας έτσι συνειδητά και προδιαγεγραμμένα την χώρα και τους εργαζόμενους στο σφαγείο του ΔΝΤ;

Σήμερα το μεσημέρι αναρτήθηκαν στο dosepasa.wordpress.com, οι φωτογραφίες των παραπάνω εγγράφων καθώς και το ακόλουθο κείμενο:

Πρόκειται για δύο έγγραφα της εταιρείας Hayman, που όπως θα δείτε αποτελούν μέρος της εμπιστευτικής αλληλογραφίας του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της ελλάδας. Αναφέρονται σε μια συμφωνία σύναψης δανείου με το εν λόγω fund, με ημερομηνίες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Το σημείο κλειδί είναι ότι το σπρεντ δανεισμού που προσέφεραν ήταν 1,25%! Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας.

Αυτή η συμφωνία, που την επεδίωξε ο ίδιος ο ΓΑΠ, ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο ΔΝΤ. Γιατί; Δεν θα το πω κι αυτό τώρα, γιατί ακόμη δεσμεύομαι από αυτόν που μου τάχει αποκαλύψει, ο οποίος υπήρξε κι αυτός παλιό και σεβαστό μέλος της παλιοπαρέας του tvxs. Αυτός ο παλιός μας φίλος λοιπόν βρέθηκε στη θέση να μάθει ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ αυτά τα στοιχεία. Θέλω από σας να το διαδώσετε όσο μπορείτε και αν συμφωνήσετε σα συλλογικότητα να το ανεβάσετε και εδώ.

Γιατί και εδώ; Γιατί από το μεσημέρι που αναρτήθηκε αυτό στην ΠΑΣΑ έχουν γίνει τα μύρια παράξενα. Το κινητό μου (και του φίλου μας) είτε κλείνει, είτε στέλνει και λαμβάνει ανύπαρκτα μηνύματα, είτε μας κόβει όταν μιλάμε. Αυτό όμως που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, ήταν ότι ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ “ΠΑΣΑΣ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο administrator. Όταν έγινε αντιληπτό το ξανανεβάσαμε και αυτή τη στιγμή το μπλογκ της ΠΑΣΑΣ είναι κλειδωμένο μέχρι να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ζητάω βοήθεια για δημοσιοποίηση σύντροφοι και φίλοι.

Σημείωση του Greek Exrpess: Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτα, προς το παρόν. Όταν θα έχουμε χρόνο θα ασχοληθούμε εκτενώς με το θέμα και αυτά που θα γράψουμε θα τα αποστείλουμε επώνυμα στον πρωθυπουργό καθώς και σε πολλούς διακεκριμένους δημοσιογράφους, λογοτέχνες, συνεργάτες και φίλους μας.


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors