Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Με Παπαροκάδες και Παπασούζα, ο αγώνας των Αγανακτισμένων τώρα δικαιώνεται!

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο αγανακτισμένος κοσμάκης (το «αγανακτισμένος», και κυριολεκτικά, μα και κατά μετάφραση του αντίστοιχου ισπανικού όρου, με τον οποίο ονομάζονται στην Ιβηρική οι εκεί αγανακτισμένοι πολίτες) συνεχίζει την άνευ προηγουμένου ειρηνική και ακομμάτιστη διαμαρτυρία του στο Σύνταγμα. Τότε είναι, που σκάνε μύτη οι Παπαροκάδες και ταυτόχρονα, μαζί μ’ αυτούς, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παπασούζας!

Στο βίντεο (πάνω), θα δείτε τον πανζουρλισμό που ξέσπασε όταν εμφανίστηκε μπροστά στη Βουλή ο Παπασούζας! Και στις φωτογραφίες (κάτω), οι Παπαροκάδες, συμπαρίστανται με τον τρόπο τους στον λαό!



Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι Παπαροκάδες (όπως και ο Παπασούζας) έτυχαν διάφορων ειρωνειών από μερικούς θερμοκέφαλους, αλλά δεν έδωσαν συνέχεια, αντίθετα μάλιστα αγκαλιάστηκαν με όλον τον κόσμο και ένωσαν τις φωνές τους στη δίκαια αγανάκτηση.

Τέλος, από τις παρουσίες επώνυμων που ξεχωρίσαμε, η κ. Αθήνη (θυμάστε το χαστούκι που άστραψε κάποτε στη Δήμητρα Λιάνη;), με αρκετά παραπανίσια κιλά ομολογουμένως, σημάδι πως αυτή τουλάχιστον ελάχιστα κακουχίζεται, τούτη την πονηρή, για τα πολιτικά πράγματα, εποχή.


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors