Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Αχ, πάνε πια οι εποχές που τολμηροί θαλασσοπόροι όργωναν τις θάλασσες μεταφέροντας καραβιές-καραβιές τους μαύρους απ’ την Αφρική για να δουλέψουν σκλάβοι στις φυτείες ζαχαροκάλαμου της Αμέρικα. Σήμερα, εκείνους του θαλασσοπόρους θα τους λέγαμε «δουλέμπορους» και τους μαύρους, «δούλους». Τα δε περήφανα ιστιοφόρα πλοία τους, θα τα ονομάζαμε «σαπιοκάραβα» και θα τα εγκλωβίζαμε να πνιγούν αύτανδρα στα διεθνή ύδατα, δίχως τύψη καμία.

Μα, αν πληρώνανε αδρά οι Γιάνκηδες γαιοκτήμονες τότε, για μια μαύρη γεροδεμένη κουστωδία – οικογένειες κατά προτίμηση – να δουλέψει στις φάρμες τους, σήμερα τους μετανάστες, Πακιστανούς, Ινδούς, Τούρκους, Αιγύπτιους και όλα τα συναφή, τους παρατάμε στην Ομόνοια, οι Αρχές κάνουν τα στραβά μάτια, για να σκοτώνουν, να κλέβουν, να βιάζουν, αλλά και να βιάζονται, να εκβιάζονται, απροστάτευτοι μπροστά στη λαίλαπα μιας εκ του ασφαλούς παλιανθρωπιάς που δεν λείπει από την καθώς πρέπει κατά τ’ άλλα κοινωνία μας.

Και γιατί, λοιπόν, τέτοια δυνατά εργατικά χέρια, γιατί τόσο έμψυχο δυναμικό, δεν εφευρίσκουμε, εμείς οι επινοητικοί υποτίθεται άνθρωποι, κάποιον τρόπο απορρόφησής τους, υπέρ φυσικά της εγχώριας παραγωγής και του πλούτου μας; Και να σκεφτείς ότι δεν έχουμε αγρούς κι ακαλλιέργητες τεράστιες εκτάσεις; Αλήθεια, πόσοι, στο Ε9 μας, δεν δηλώνουμε ξεχασμένα αγροτεμάχια στου διαβόλου τη μάνα, εκεί που παλιά έζησαν οι πρόγονοί μας και μας τ’ άφησαν κληρονομιά;

«Δηλώστε, τα ανεκμετάλλευτα αγροτεμάχιά σας», να πει το Κράτος. Κατόπιν, θα χωριστούν οι εκτάσεις και θα δημιουργηθούν υποτυπώδεις εγκαταστάσεις φάρμας. Με τη βοήθεια του στρατού (γερανοφόρα του στρατού, π.χ., θα μεταφέρουν εκεί λυόμενες οικίες ή ακόμα-ακόμα και κοντέινερ – τι, μόνο στους σεισμοπαθείς θα δίνουμε κοντέινερ;). Εσείς τώρα, που έχετε δηλώσει το αγροτεμάχιό σας, υποχρεούστε να προσλάβετε για υπαλλήλους (εργάτες) στην νεοϊδρυθείσα φάρμα σας, μετανάστες!

Οι μετανάστες δουλεύουν στη φάρμα σας, έναντι ενός κανονικού μισθού για τα εδώ δεδομένα, μα με δυνατότητα απόκτησης μεγάλου πλούτου στη χώρα από την οποία προέρχονται. Βλέπετε, πρέπει να φροντίσουμε να μην αποκοπεί ο ομφάλιος λώρος τους με την μητέρα πατρίδα τους. Πώς θα γίνει αυτό; Μα πολύ απλά: Από τα παραγόμενα στη φάρμα σας προϊόντα, αυτοί δικαιούνται να εξάγουν (αλλά μόνο στη χώρα προέλευσής τους (π.χ. οι Πακιστανοί στο Πακιστάν, οι Ινδοί στις Ινδίες κ.ο.κ.), κάποιο ποσοστό εκ της συνολικής παραγωγής!

Την υπόλοιπη παραγωγή σας, την χρησιμοποιείτε εσείς όπως θέλετε. Είτε διαθέτοντάς την στο ελεύθερο εμπόριο, είτε για ίδια κατανάλωση – αν είναι μικρή. Εσάς, η φάρμα δεν σας στοίχισε τίποτα για να γίνει. Τη φτιάξατε βάσει εκπονημένων εκ των προτέρων σχεδίων, και με την αρωγή του στρατού και έτοιμης τεχνογνωσίας. Η παραγωγή σας έχει προκαθοριστεί με προσεκτική μελέτη, λαμβανομένων υπόψη των αναγκών της ευρύτερης περιοχής όπου εδρεύσατε, όπου είχατε τα αγροτεμάχιά σας.

Οι μετανάστες στη δούλεψή σας, ποτέ με ένα μισθό εργάτη δεν θα κάνουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα. (Πείτε μου έναν εργάτη που θησαύρισε, δίχως να έχει βρει χρυσάφι σκάβοντας). Όμως, στη χώρα τους, σιγά-σιγά θα χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους, θα αποκτήσουν τ’ αυτοκίνητο των κυβικών τους και, τέλος, θα επαναπατριστούν εκεί, ως σύγχρονοι μπρούκληδες πλέον, να τους χαίρονται οι συμπατριώτες τους.

Μ’ ένα σμπάρο, δηλαδή, πολλά τρυγόνια. Και η γεωργοκτηνοτροφία μας θα αναστηθεί. Άρα, ας μην διώχνουμε τους μετανάστες έτσι εύκολα. Ας μην τους αναθεματίζουμε. Τους θέλουμε όλους, και δεν φτάνουνε!... Καταλαβαίνετε;


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors