Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Αν και κρίνουμε θετικά, θετικότατα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο οφείλουμε να παραθέσουμε εδώ, τις ενδεχόμενες παρενέργειες. Σπεύδουμε πάντως να τονίσουμε ότι – όπως συμβαίνει και με τις αντενδείξεις που διαβάζουμε στις οδηγίες των φαρμάκων – τίποτα από τα παρακάτω δεν έχει πραγματικά σοβαρές πιθανότητες για να συμβεί. Τα αναφέρουμε λοιπόν, μόνο και μόνο για την καταγραφή.

Πρώτος κίνδυνος είναι, να σημειωθεί γενική αναταραχή, με άλλα λόγια ένας ήπιος αρχικά ξεσηκωμός του κόσμου. Σωρεία απεργιών, έκρυθμη κατάσταση, χημικά και συλλήψεις διαδηλωτών… Η επέκταση των φαινομένων εγκυμονεί απρόβλεπτα γεγονότα, που σύμφωνα με το πιο ακραίο σενάριο θα φτάσουν σε έντονο ξεσηκωμό της Κρήτης – με το χαρακτήρα τοπικιστικής επανάστασης – αλλά και σε έντονο ξεσηκωμό του μουσουλμανικού στοιχείου στον Έβρο, υποκινούμενο μάλιστα από την Τουρκία.

Οι Τούρκοι, επίσης, θα αυξήσουν την προκλητικότητά τους στο Αιγαίο, επιδιώκοντας διακαώς εμπλοκή και θερμό επεισόδιο, το οποίο, αν δεν ξεκινήσουμε εμείς, θα το ξεκινήσουν με δόλιο τρόπο οι ίδιοι.

Στο εσωτερικό της χώρας, τα κεφάλαια των μικρών ή μεγάλων καταθετών θα αποταμιεύονται όλο και περισσότερο σε ξένες τράπεζες, επιτείνοντας στο μέγιστο βαθμό την επισφάλεια του ντόπιου τραπεζικού συστήματος. Αλλά και οι έλληνες πολίτες θα εξωθηθούν, λόγω της δυσβάσταχτης φορολογίας, να μεταναστεύσουν μαζικά προς άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια μετανάστευση αιφνίδια, ξεκινώντας από την πιο ασήμαντη ίσως σπίθα, μεταβαλλόμενη όμως τάχιστα σε γιγάντια κοινωνική έκρηξη απέναντι στο φοβιστικό φάσμα της συνεχιζόμενης πτώχευσης του κάθε ενός ξεχωριστά.

Και μέσα στη γενική αναστάτωση, ένα νέο κόμμα θα δημιουργηθεί, ένα υπερκομματικό κόμμα, με προσωπικότητες από όλους τους χώρους, το οποίο θα υπόσχεται «επιστροφή στο παρελθόν», πράγμα όμως εξίσου τρομακτικό με το μέλλον, καθώς η πτώχευση της Ελλάδας πλέον θα είναι βεβαία. Και εκεί, καραδοκεί και ο κίνδυνος ανατροπής δια των όπλων της νόμιμης κυβέρνησης και εγκαθίδρυση μιας στυγνής δικτατορίας.

Εμείς τότε μόνο θα εγκαταλείψουμε την Ελλάδα και όλα μας τα ιστολόγια θα τεθούν σε ενεργή αντίσταση μέχρι θανάτου…

Ακραία σενάρια, που μακάρι να είναι και να παραμείνουν λόγια ενός ανόητου λογοτέχνη που πολύ πιο χρήσιμος θα ήταν αν έπιανε την πένα του για να γράφει τα ποιήματά του. Τελεία και παύλα.-

Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors