Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY


Πίνοντας το ίδιο φυτοφάρμακο και με διαφορά μίας περίπου ώρας μεταξύ τους, πρώτα η μάνα και στη συνέχεια η κόρη της, αυτοκτόνησαν στην περιοχή Καμαρούλα Αγρινίου, μη αντέχοντας άλλο την πίκρα για τη δολοφονία του γιου της πρώτης και αδερφού της δεύτερης, Αλέξη, από δύο γεωργούς (πατέρα και γιο) όταν έχοντας πάει στο κυνήγι το άτυχο παιδί πάτησε άθελά του μέσα στο χωράφι των δραστών.

Πριν από τέσσερα χρόνια συνέβη εκείνη η δολοφονία κι η οικογένεια από τότε ζούσε ένα αβάσταχτο μαρτύριο. Μάνα και κόρη πήγαιναν στον τάφο σχεδόν καθημερινά και κάθονταν εκεί πολλές ώρες θρηνώντας. Η μάνα πήρε την απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της, χωρίς να το κοινοποιήσει στα παιδιά της, την κόρη και τον άλλο της γιο, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Όταν επέστρεψε στο Αγρίνιο ο γιος, αντίκρισε μάνα και κόρη νεκρές στο σπίτι και δυο σημειώματα αφημένα… Στο πρώτο, η μάνα εξηγούσε ότι δεν άντεχε άλλο τόση πίκρα και στο δεύτερο, η κόρη ότι βρήκε νεκρή τη μάνα και «φεύγει» κι αυτή… Τραγωδία αρχαία του Σοφοκλή, έργο του Σαίξπηρ ή απλά η ζωή των ανθρώπων που μόνο η πένα μεγάλων δημιουργών κάποια στιγμή φωτίζει…

Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors