Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ RT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ --- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PLAY

Εχθρός του λαού: ΟΑΣΑ – ΕΘΕΛ


Γράφει ο Νίκος Μπατσικανής, συγγραφέας-ποιητής

Μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στους Οργανισμούς οι οποίοι έχουν αποστολή και υποχρέωση την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Αθήνας. Εκτός των συνεχών στάσεων και απεργιών που καταταλαιπώρησαν τον κόσμο (δήθεν και για το δικός μας καλό = ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ) κάθε μέρα που χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ, υφίσταμαι απερίγραπτη ταλαιπωρία.

Προσωπικές εμπειρίες:

1. 22 Μαρτίου 2011: Επιβίβαση στο λεωφορείο 057, στις αρχές της οδού Σταδίου, αφού έχω συμβουλευτεί την πινακίδα στη στάση, όπου γράφει ότι αυτό συνεχίζει τη Σταδίου προς Σύνταγμα. Δυστυχώς, η διαδρομή έχει αλλάξει, και αυτό, μέσω οδού Αρσάκη, κατευθύνεται στην Πανεπιστημίου (αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που ήθελα, μα και είχα δει στην πινακίδα).

2. 23 Μαρτίου 2011: Λεωφόρος Συγγρού, Στάση Μετρό Φιξ. Η πινακίδα γράφει πως διέρχεται το λεωφορείο 106, αναφέρει τις στάσεις, τη διαδρομή, τη συχνότητα των δρομολογίων κ.λπ. Αδίκως περίμενα 45 λεπτά. Η στάση έχει μεταφερθεί σε άλλο σημείο, αλλά κανείς δεν φρόντισε να αφαιρέσει τις παλιές πινακίδες.

3. Κάθε τόσο βλέπω πολλούς οδηγούς τρόλεϊ να αλλάζουν τις φωτεινές πινακίδες με τον αριθμό των οχημάτων τους, κι αυτά να γράφουν: Αλεξάνδρας, Ζάππειο, Ομόνοια κ.ο.κ. Οι στάσεις όλων των τρόλεϊ, όμως, δεν είναι στο ίδιο σημείο στους διάφορους δρόμους, και οι επιβάτες, μη γνωρίζοντας πού κάνει στάση αυτό που, πλέον, δεν έχει αριθμό, τρέχει πανικόβλητος από στάση σε στάση, μπας και πετύχει το ζητούμενο. Αυτό έπαθα κι ο ίδιος, προ ημερών στην Πατησίων. Ένας τουρίστας, δε, με τον χάρτη στο χέρι, φώναζε, τρέχοντας κι αυτός από στάση σε στάση, δίπλα μου: «Greek f… you». Ντράπηκα για τη χώρα μου (την ωραιότερη του Κόσμου) αλλά τώρα, τουλάχιστον, ξέρω ποιος φταίει για την κατάντια μας, γιατί μειώθηκε ο τουρισμός μας κ.λπ.

Και να ’ταν μόνο αυτά! Κάθε μέρα όλο και κάποιος μάς «βιάζει» στο Ταχυδρομείο, στην Τράπεζα, στο δρόμο… «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ».


Greek Expresssssssssssssssss

0 Comments:

Post a Comment




Locations of Site Visitors